logo

Antwerpseweg 197
2340 Vlimmeren

info@ctw-Balans.be

8 week challenge : ZELFZORG

Wat mensen ook naar therapie brengt, we stellen het elke keer weer vast: zelfzorg is en blijft een moeilijk gegeven.

In deze hectische maatschappij rennen we met z'n allen van hot naar her, onszelf voorbij, we moeten zoveel … Even tijd nemen voor jezelf om te ontspannen, te genieten, even de batterijen weer kans te geven om op te laden,... dat schiet er maar al te vaak bij in. We hebben de tijd niet en vinden het vaak ook moeilijk onszelf hiervoor toestemming te geven. Het is dan ook vaak meer een kwestie van prioriteit dan van tijd. 

We willen jullie dan ook uitdagen om gedurende 8 weken jezelf  een prioriteit te maken. Goede zelfzorg is immers essentieel om jezelf mentaal en lichamelijk goed te voelen, niet enkel in een herstel proces, maar juist ook om te voorkomen dat het allemaal te veel wordt.

Schrijf je dus snel in om gratis deel te nemen aan deze challenge. Heb je graag wat extra ondersteuning en praktische tips om zelfzorg terug in je leven te integreren ? Ook dat kan door je in te schrijven op onze online workshop. Je ontvangt dan gedurende 8 weken mails met nuttige info over het belang van zelfzorg, manieren om je schuldgevoel hierrond kwijt te raken en tips en opdrachten om zelfzorg in je leven te integreren.


Kostprijs :
GRATIS
- het kost je helemaal niet om de komende 8 weken jezelf uit te dagen elke dag wat extra aandacht te hebben voor jezelf  !
Wil je hierbij toch graag wat extra ondersteuning, tips en aanmoediging ?
Dan kun je je ook inschrijven voor onze online workshop - voor slechts 20 euro.

Schrijf je via het inschrijvingsformulier in voor deze online challenge (ook als je gratis deelneemt)

Registreer je zeker ook op ons event op onze FB-pagina ook daar worden tips gegeven. Daarnaast kunnen deelnemers daar ervaringen en tips uitwisselen met elkaar.
DATum cursus                                            

Start challenge en online workshop : 11 maart 2019