logo

Antwerpseweg 197
2340 Vlimmeren

info@ctw-Balans.be


Eleanor Schuyffel

  • Bachelor in de Gezinswetenschappen
  • Master Neuro Linguïstisch programmeren
  • Gecertificeerd Geweldloze Communicatie
  • Train de trainer Non-violent Communication
  • Gecertificeerd Life Coach
  • Rijks erkend gediplomeerd personal trainer

Specialicaties: 

  • Narcisme
  • Relatie begeleiding/Leren communiceren

Relatie begeleiding

 • Heb je het moeilijk elkaar te begrijpen of je boodschap goed over te brengen
 • Stagneert het gesprek of loopt het steeds uit op ruzie?
 • Wat vind jij en de ander zo belangrijk maar wordt maar telkens aan voorbij gelopen?
 • Zie elkaar weer staan. Kom er achter wat er in jezelf en de ander leeft.

Het ego wil verdedigen. Het staat op de achterpoten het luistert slechts om te reageren. Het hart wil begrijpen en verbinden. Luisteren om te reageren is net even anders dan luisteren om te begrijpen. Gun jullie vooruitgang en ga met mij mee aan de slag. Zie elkaar weer. Maak verbinding en ga samen weer vooruit.

Er is altijd ruimte voor verbetering. Je kan een ander niet veranderen. Wel de manier hoe jij daar op reageert. In alle openheid en kwetsbaarheid zonder veroordeeld te worden jezelf mogen zijn. Van beide kanten.

Mijn benadering is respectvol, empathisch en non-judgmental.

Er wordt geen partij getrokken. Het is geen wedstrijd, het gaat erom dat jullie als partners samenwerken om jullie relatie te versterken. Ik geloof in het creëren van een veilige ruimte waar partners elkaar kunnen ontmoeten, begrijpen en groeien.

 

We kijken o.a. naar:

·    de onderliggende patronen en analyseren de dynamiek tussen jullie samen.

·    er worden doelen gesteld en op een constructieve manier aan oplossingen gewerkt.

·    er wordt dieper ingegaan op hoe je grenzen stelt zonder met je partner in verwijten te vallen.

·    connectie met jezelf houden en tegelijkertijd in liefdevolle verbinding blijven met je partner.

·    verbinding maken met wat jij voelt en nodig hebt en er achter komen wat er in de ander leeft qua gevoel en noden.  (begrepen, gewaardeerd en gezien worden) 

*Je kan er ook voor kiezen om alleen te komen als je partner daar (nog) niet klaar voor is. 

E-mail : 2coacheleanor@gmail.com

Telefoonnummer :   32 (0)468 49 33 17

Meer info:  https://coaching-comeback.be/relatie-traject/

Wie ben ik ?

“Mijn naam is Eleanor Schuyffel  in 1973 ben ik geboren in het historische en oudste stad van Nederland “Nijmegen”. Van jongs af aan had ik al een natuurlijke affiniteit met de dynamiek van relaties en de emoties van mensen.

Mijn fascinatie voor de complexiteit van menselijke interacties begon al op jonge leeftijd. Op vijftienjarige leeftijd merkte ik dat ik een bijzonder talent had voor het begrijpen van de emoties en behoeften van anderen, en ik voelde me van nature aangetrokken tot het helpen van mensen om verbinding te maken en conflicten op te lossen.

Ik herinner me nog goed toen ik 15 was, was er een meisje dat in tranen vertelde dat haar verkering uit was. Ze deelde haar verhaal met me, en ik voelde haar pijn en begreep tegelijkertijd de beweegredenen van haar vriendje. Wat er in hem leefde wat hij nodig had.Ik hielp haar met een liefdesbrief schrijven (nou ja eigenlijk waren het mijn woorden :-) Wat denk je? De relatie kwam weer goed. Na een tijdje hoorde ik haar zeggen dat hij zei dat ze heel anders was dan in haar brief. Al snel kwam er nog een meisje met de vraag of ik haar vriend ook een brief wou schrijven. Zo zijn er drie meisjes geweest waar ik een soort van "Ghost writer" was met 15 jaar.

Ik hou er van gelukkige mensen te zien. Het doet me goed als ze gelukkig blijven.   Mijn missie is om stellen te begeleiden naar een diepere verbinding, waarin ze elkaar kunnen ondersteunen, begrijpen en liefhebben zoals ze echt zijn.😊